Schapenvet bonbons: 2+1 gratis

Privacyverklaring

HelloPets B.V. gevestigd aan de Parklaan 32, 3016BC ROTTERDAM, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

HELLOPETS BV
Parklaan 32
3016BC ROTTERDAM
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)85 130 8 210
E-mailadres: legal@hellopets.eu
KvK-nummer: 63220415
Btw-identificatienummer: NL855142856B01

Ivan Deceuninck is de Functionaris Gegevensbescherming van HelloPets B.V. Hij/zij is te bereiken via legal@hellopets.eu

Persoonsgegevens die wij verwerken

HelloPets B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Alle persoonsgegevens zijn geregistreerd staan in ons ‘register van persoonsgegevens.’

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via onze klantenservice, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

HelloPets B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

• Het afhandelen van jouw betaling

• Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

• Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

• Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

• Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

• Om goederen en diensten bij jou af te leveren

HelloPets B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

HelloPets B.V. volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

HelloPets B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

HelloPets B.V. neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HelloPets B.V.) tussen zit. HelloPets B.V. gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

• Billink voor het controleren van de kredietwaardigheid van klanten op basis van diversen variabelen.

• Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

• HelloPets B.V. bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. De bewaartermijnen staan geregistreerd in ons ‘register van persoonsgegevens’ en zijn nooit langer dan wettelijk is toegestaan.

Delen van persoonsgegevens met derden

HelloPets B.V. deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die jou gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. HelloPets B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt HelloPets B.V. jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

De gegevens die gedeeld worden en de partijen waarmee dit gebeurt staan geregistreerd in het ‘register van verwerkingsovereenkomsten’ alsmede en/of aangevuld door gegevens in het register van persoonsgegevens’.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

HelloPets B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van jouw computer, tablet of smartphone. HelloPets B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij jou al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt jezelf afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Zie ‘Cookieverklaring’ en meer informatie onderaan deze pagina.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van jouw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar legal@hellopets.eu.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van jouw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. HelloPets B.V. zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

HelloPets B.V. wil jou er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

HelloPets B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via onze klantenservice.

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die jij aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op jouw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we jouw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Jouw toestemming geldt voor alle domeinen in van HelloPets B.V. welke op de website van HelloPets te vinden zijn.

COOKIE VERKLARING

FUNCTIONELE COOKIES

Deze zijn nodig voor het goed functioneren van de website. Producten in je winkelwagen plaatsen. Inloggen met je eigen inloggegevens. Allemaal functionaliteiten die zonder deze cookies niet zouden werken.

1. Sessie

Doel

Tijdelijk informatie van je sessie (websitebezoek) opslaan. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld een formulier niet opnieuw in te vullen als je een pagina herlaadt, of niet alle velden in één keer juist invult.

Eigenschappen

Dit cookie komt van dit domein en wordt na de sessie verwijderd.

Delen

We delen je informatie niet met derden.

2. Cookiemelding

Doel

Dit cookie gebruiken we om te onthouden of je de cookiemelding wel of niet gesloten hebt. Zonder dit cookie zal de melding niet permanent gesloten kunnen worden.

Eigenschappen

Dit cookie komt van dit domein en wordt na 1 jaar verwijderd.

Delen

We delen je informatie niet met derden.

3. Taal

Doel

Deze cookies zorgen ervoor dat we je taal onthouden en dat we je niet iedere keer hoeven te vragen in welke taal je onze website wilt lezen. Tevens slaat deze cookie IP gegevens op om je door te verwijzen naar de juiste webwinkel in ons platform.

Eigenschappen

Dit cookie komt van dit domein en wordt na 1 jaar verwijderd.

Delen

We delen je informatie niet met derden.

ANALYSERENDE COOKIES

Met de analyserende cookies doen we kennis op van onze bezoekers. Zo kunnen we jullie beter van dienst zijn.

1. Google Analytics

Doel

Met Google Analytics meten we hoe je onze site gebruikt. Deze kennis gebruiken we om je te helpen bij het kiezen van het product dat het beste bij jou past. En om je aanbiedingen te laten zien van producten waar je mogelijk geïnteresseerd in bent.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.

Delen

Google deelt geen anonieme data met derden.

2. Hotjar

Doel

Met Hotjar kunnen we zien hoe je onze site gebruikt waar je klikt. Zo krijgen wij inzichten om jouw gebruikerservaringen te verbeteren.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Hotjar en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.

Delen

Hotjar deelt geen anonieme data met derden.

MARKETING COOKIES

1. Microsoft Advertising

Doel

Dit cookie ziet welke producten je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen binnen Microsoft Advertising. Zonder deze cookies loop je persoonlijke aanbiedingen mis.

Eigenschappen

Dit cookie wordt na 90 dagen verwijderd.

Delen

Microsoft deelt anonieme data met derden.

2. DoubleClick

Doel

Dit cookie ziet welke pagina's je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op onze (partner)sites. We kunnen bijhouden hoe vaak je een advertentie al hebt gezien, of je op advertenties klikt en of je bestellingen plaatst nadat je een advertentie hebt gezien of hierop hebt geklikt. Zonder dit cookie loop je persoonlijke aanbiedingen mis.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal 18 maanden verwijderd.

Delen

Google deelt anonieme data met derden.

3. Google Analytics Remarketing

Doel

Met Google Analytics meten we hoe je onze sitel gebruikt. Deze kennis gebruiken we om je te helpen bij het kiezen van het product dat het beste bij jou past. En om je aanbiedingen te laten zien van producten waar je mogelijk geïnteresseerd in bent. Zonder dit cookie mis je persoonlijke aanbevelingen op onze website, website van partners, in onze nieuwsbrief en in e-mails met persoonlijke tips.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.

Delen

Google deelt geen anonieme data met derden.

4. Facebook

Doel

Dit cookie ziet welke producten je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op Facebook. Zonder deze cookies loop je persoonlijke aanbiedingen mis.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Facebook en blijft maximaal 2 jaar bewaard.

Delen

Facebook deelt geen informatie met derden.

5. Pinterest

Doel

Dit cookie ziet welke producten je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op Pinterest. Zonder deze cookies loop je persoonlijke aanbiedingen mis.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Pinterest en blijft maximaal 1 jaar bewaard.

Delen

Pinterest deelt geen informatie met derden.